“De kaap van 2022 vlot voorbij”

U weet dat de projecten van JobRoad ivzw zeker niet gevoelig zijn voor fysieke grenzen, maar evenmin voor een tijdsgrens. Vandaar dat onze matchmakingacties en andere projecten over enkele dagen heel vlot de kaap van het nieuwe jaar zullen nemen. In volle snelheid zullen ze 2022 komen binnengestormd, want de initiatieven breiden almaar gevoelig uit. Samen met de partners als Voka, VDAB, Travi en de diverse overheden tekent onze ivzw het komende jaar voor alweer een stevige reeks matchmakingedities tot in de verste hoeken van Vlaanderen.

 

Ook de collega’s van ‘Re-integratie’ waarbij mensen met een detentie-achtergrond de kans krijgen om een zinvolle job te vinden, wacht een goed gevuld werkjaar. De respons in justitiehuizen en gevangenissen neemt sterk toe en steeds meer bedrijven staan open om deze kandidaten te helpen bouwen aan een nieuwe toekomst.

 

Bent u als bedrijf op zoek naar nieuwe medewerkers? Of begeleidt u kandidaten uit kansengroepen die hun kans willen gaan op de arbeidsmarkt? Met regelmaat wordt de JobRoad-agenda voor 2022 aangevuld. Neem gerust een kijk via www.jobroad.be/agenda.

 

Nu de korf matchmakingacties, opleidingen en workshops verder aandikt, breidt ons team ook verder uit. Dit jaar verdubbelde ons team naar 12 leden. Ondertussen kwam Hélène Bui het duo voor Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant versterken. En momenteel lonkt een vacature voor een jobcoördinator die in samenwerking met de stadsdiensten en het OCMW van Mechelen lokale kandidaten uit diverse kansengroepen naar de bedrijven uit de regio moet brengen. Daar verneemt u in 2022 ongetwijfeld alles over, onder meer via onze sociale media Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

 

Lees ook onze andere berichten.

JobRoad - Blog

Klaar om ons te leren kennen?