Jij of ik? Zij of wij?

Neen, het is nog steeds geen vlot, hapklaar verhaal. Alhoewel zelfs de Verenigde Naties hierin nadrukkelijk het voortouw nemen, blijft diversiteit vaak een moeilijke kwestie. Soms maakt men ons wijs dat een mens zogezegd van nature liefst in verschillen denkt, en veel minder in gelijkenissen. Kleur of geslacht, herkomst of afkomst: er is niet veel nodig voor het spontane ‘Zoek de 7 verschillen’-spel. Toch is onze wereld ondertussen wel volop in beweging en zoeken mensen tot in alle hoeken nieuwe horizonten op. Tegelijkertijd kost het bedrijven steeds meer moeite om hier talent voor allerlei niveaus aan te trekken.

Diverser en inclusiever handelen kan onze ondernemingen aardig op weg helpen naar een mogelijke oplossing voor openstaande vacatures én voor een betere bedrijfsomgeving. Wilt u dus werk maken van een inclusieve(re) werkvloer? Bent u op zoek naar tegengif voor uitspraken à la ‘Ik ben geen racist, maar…’? En hoe loodst u medewerkers bij de aankomst van nieuw talent langs de klippen van stereotypen en vooroordelen?
Ontdek ons brede waaier aan workshops, verpakt in een overzichtelijke brochure. Even surfen naar www.jobroad.be/over-jobroad.

 

Of contacteer laura.bogaert@jobroad.be

Lees ook onze andere berichten.

Klaar om ons te leren kennen?