‘Het geheim van een easy life voor meer dan 19.500 gezinnen’

Bestaat er een meer eenvoudige vlag dan ‘Easy Life’ die de lading van dit bedrijf dekt? Van een prachtige marketingzet gesproken. De slogan van Easy Life, het bedrijf voor poets- en huishoudhulp met dienstencheques, klinkt bovendien: ‘Het geheim van meer dan 19.500 gezinnen’. De onderneming met zo’n 30 wijdverspreide kantoren sluit als ambassadeur van JobRoad graag aan bij de missie van onze ivzw. “We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers. En net als JobRoad wil Easy Life iedereen mogelijkheden bieden en daarbij de platgetreden paden verlaten. En waarom daarbij niet geregeld onze deur openzetten voor kandidaten uit zogenaamde kansengroepen?”; verduidelijkt Kelly De Prycker. 

 

Als area manager zorgt zij er mee voor dat de diverse teams goed functioneren. “Dat de mensen die wij als huishoudhulp permanent zoeken een opleiding hebben genoten, is een surplus. Maar veel belangrijker dan een getuigschrift of brevet is hun motivatie. Hun drive, hun zin om het beste van zichzelf te geven voor de klant. In hun startperiode bieden we hen via ons zusterbedrijf Conceptz altijd een opleiding zoals een stuk basistheorie over het gebruik van schoonmaakproducten, maar daarnaast kunnen ze dan voornamelijk op praktische begeleiding rekenen.” 

 

Ambassadeur Easy Life werkt uitsluitend op de particuliere markt en niet voor bedrijven. De medewerkers trekken er dagelijks op uit voor diverse taken. “Maar op hun programma staan vooral poetsopdrachten, heel af en toe eens boodschappen doen of andere huishoudelijke taken uitvoeren”, aldus Kelly De Prycker. “Zij vergemakkelijken het leven van de klanten, waardoor die meer kwali-tijd krijgen.” Het bestand aan medewerkers is hier op zich al heel divers, inclusief denken en handelen is Easy Life duidelijk niet vreemd. “Inderdaad. Daarbij schenkt de preselectie die JobRoad telkens bij mogelijke kandidaten reeds doorvoert ons een flink stuk vertrouwen.” Niet verwonderlijk dat ambassadeur Easy Life in het hele najaar zowat aan alle projectedities van JobRoad in Vlaanderen zal deelnemen.  

 

Meer info: www.jobroad.be/word-ambassadeur/ & www.easylife-dc.be/nl  

Lees ook onze andere berichten.

JOBROAD nieuwsbrief 3 December

Klaar om ons te leren kennen?