Het 360° zicht dat Talent Peaks aan JobRoad biedt

Zie het als een digitaal platform waardoor alle mogelijke data over klanten en andere stakeholders worden gestroomlijnd en met elkaar worden verbonden. Talent Peaks helpt organisaties bij dergelijke digitalisering van hun processen via het internationaal bekende Salesforce platform. “Die implementatie van Salesforce apps heeft een enorm effect op je workflow management van administratie, klantenbeheer, facturatie, enzovoort. Je verwerft direct een 360° zicht op waar het in je business om draait: je klanten, kandidaten en collega’s”, verklaart Stijn Vangenechten, managing partner van Talent Peaks. Het bedrijf focust vooral op klanten in de sector van staffing & recruiting en consultancy.

 

Stijn Vangenechten: “Toen JobRoad advies zocht om de werking van de jonge ivzw te stroomlijnen, kwam ons bedrijf in zicht. Een van onze klanten is immers House of HR, de groep waarin de voorloper van JobRoad in 2016 ontkiemde.” Door veel zaken te implementeren via het Salesforce platform komt er voor het JobRoad-team meer tijd vrij om zich te richten op hun kerntaak van matchmaking. “Bovendien maakten de missie en visie van JobRoad meteen iets los bij ons. Want Talent Peaks koestert ook steeds meer aandacht voor diversiteit en duurzaamheid. Hoe? Wij helpen een tiental organisaties die deze waarden hoog in het vaandel voeren. En we sluiten ons graag bij hen aan om ook vanuit Talent Peaks ons steentje bij te dragen aan een verdraagzamere en meer diverse maatschappij.”

 

Via het ambassadeurschap van JobRoad waarvoor Talent Peaks recent intekende, bekomt het bedrijf een zitje in de algemene vergadering. “Ook gaan we de ivzw in contact brengen met de wijdverspreide internationale community van Salesforce.”

Info over uw ambassadeurschap bij JobRoad ivzw’:
joachim.commeene@jobroad.be

Lees ook onze andere berichten.

JobRoad - Blog
JOBROAD nieuwsbrief 3 December

Klaar om ons te leren kennen?