“Als een sneltrein. En ook jouw bedrijf kan mee.”

Als een sneltrein. En ook jouw bedrijf kan mee.

Als een sneltrein zoeven we met JobRoad dit voorjaar door Vlaanderen en de Brusselse rand. Dat klinkt misschien erg pöetisch, maar het beeld klopt wel. Tot de zomer is het echt alle hens aan dek in onze kantoren in Mechelen en Gent. Dat kan je merken aan onze agenda, maar ook aan de uitbreiding van onze teams.


Zo schakelen we bijvoorbeeld op dinsdag 3 mei meteen in een hogere versnelling voor onze matchmakingeditie in het fruitige Sint-Truiden. Met de digitale kickstart stellen regionale bedrijven zichzelf en hun dringende vacatures heel praktisch voor aan trajectbegeleiders en arbeidsbemiddelaars die via het JobRoad-netwerk kandidaten uit kansengroepen naar vast werk willen loodsen. Op dat eerste moment brengen we ondernemingen in een digitale sessie samen met interimkantoren, socio-economische organisaties en gelijkaardige diensten bij o.m. de stad Sint-Truiden. Daarop volgen de screening van de kandidaten en hun kennismaking met de werkvloer van deelnemende bedrijven. Loopt het sollicitatiegesprek, op basis van blind hiring, positief af, dan kan de kandidaat aan de slag. Indien nodig kan zijn/haar job gecombineerd worden met een opleiding in het bedrijf.

Hou JobRoad maar in de gaten

Momenteel zijn onze matchmakingacties van het voorjaar volop aan de gang. En er staan er nog op stapel in onder meer Sint-Truiden, Kortrijk en de Noorderkempen.


Binnenkort publiceren we onze nazomeragenda en die oogt eveneens veelbelovend. Misschien landen we dan in jouw regio? De moeite waard om onze agenda geregeld aan te klikken. Begeleid je kandidaten? Of denk je ook inclusief als je vacatures in onze geselecteerde regio’s naar de buitenwereld brengt? Dan is Nathalie Galland jouw te contacteren persoon, net als haar collega Eliese Kublik.

Volg onze matchmakingedities via https://jobroad.be/agenda/.

Contact:
Nathalie Galland voor Antwerpen, Limburg en Vl. Brabant: nathalie.galland@jobroad.be,
Eliese Kublik voor Oost- en West-Vlaanderen: eliese.kublik@jobroad.be

Lees ook onze andere berichten.

Klaar om ons te leren kennen?